През май посрещаме Джо Кокър 11.02 | 15:04

Продажбата на билети за концерта в София започва от 14 февруари

От Олга Андреева

На 28 май легендарният музикант Джо Кокър ще изнесе концерт в София, съобщиха от "Болкън ентъртеймънт". Събитието ще се проведе в зала "Фестивална", а билетите ще са на цени от 80 до 100 лв. (80 лв. - правостоящи, 90 лв. - седящи и 100 лв. - правостоящи Golden Circle).

Продажбата им започва на 14 февруари в мрежата на "Ивентим", включително "Германос", "Пикадили", "Техномаркет", и в Билетния център на НДК.

Концертът у нас е част от турнето в подкрепа на албума "Hard Knocks", който излезе през есента на 2010 г. Освен че ще представи песните от новия албум на живо, Кокър е подготвил и още изненади за феновете.

"Ще чуете песни, които станаха доста успешни, но винаги са били пренебрегвани за лайв шоута”, обяснява той.

"Разбира се, няма да пропуснем "You Can Leave Your Hat On" и "Unchain My Heart", винаги ги изпълняваме, но в средата на шоуто искам да има и някои стари парчета като "Simple Things" и "Tonight".

Джо Кокър е голямо име в музикалния бизнес повече от 40 години. Издал е 21 студийни и четири лайв албума, от които е продал милиони копия по целия свят.

Носител е на най-престижните световни награди, включително "Грами", "Златен глобус" и "Оскар", както и на орден на Британската империя.

Важно уточнение за почитателите на Джо Кокър е, че след 1 май всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg, ще носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории.

А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15% от цената за семеен билет - за двама, трима или четирима.

За покупка на групов билет пък има отстъпка от 20%. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души.

Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала Фестивална, докато всеобщото настроение не ги изправи на крака, за да танцуват и пеят заедно със звездата.

Отстъпките важат и при купуване на билети чрез новата услуга на Eventim – Print@Home. Тя представлява лесен начин да се закупи билет онлайн чрез кредитна карта, като самият билет може да се принтира вкъщи или на работното място.

Най-четени