Първи кастинги за „Къртицата“ 15.02 | 10:16

За участие в шоуто бяха поканени кметовете на Бургас и Поморие

От Мартина Панайотова

Новото риалити шоу Къртицата вече върлува из страната и акостира в Бургас, а първите предизвикателства бяха отправени към кмета на града инж. Димитър Николов.

Покани да се включат в приключението на сезона и да разкрият заедно със зрителите на TV7 "кой е Къртицата” приеха още кмета на Поморие Иван Алексиев, легендарният композитор Стефан Диомов, култовият актьор Юрий Ангелов, DJ Иво Минчев и коафьорът Румен Кондев.

Дали някой от тях ще бъде одобрен за участие в мегаформата, който стартира в края на март, ще стане ясно до седмици.

Продуцентите на Къртицата очакват първите желаещи да живеят с Азис, Николета Лозанова и Деян Донков да се явят на 15 и 16 февруари в хотел Приморец в Бургас.

На кастингите в страната могат да се явят всички желаещи български и чужди граждани живеещи в България на възраст над 18 години.

Освен единствената по рода си възможност да живеят три месеца с популярните звезди на България, участниците в Къртицата се борят и за голямата награда от четвърт милион лева.

Зрителите също влизат във формата в ролята си на детективи и всяка седмица ще се борят за разкриването на самоличността на Къртицата и седмичната награда.

Следващите кастинги ще са:

Варна – 17 и 18 февруари - Фестивален комплекс , 10:00 часа

Пловдив – 22 и 23 февруари, хотел "Лайпциг”, 10:00 часа

София – 24 и 25 февруари – хотел "Принцес”, 10:00 часа

Ще се включите ли?



Водещи

Най-четени