Радина Кърджилова с почетна награда 30.03 | 12:00

Театър "Българска армия" раздаде своите традиционни награди "МаксиМ"

От iNews.bg

Актрисата Радина Кърджилова беше наградена със специална награда от театър "Българска армия". На 28 март бяха раздадени традиционни награди "МаксиМ", които компенсират актьорите от трупата заради факта, че те, като организатори, не участват в номинациите и разпределянето на отличията "Аскеер".

Радина спечели награда в номинацията "Водеща женска роля" за ролята си на Поли в спектакъла "Бандитска опера" под режисурата на Николай Ламбрев-Михайловски.

Кърджилова не скри радостта си от приза и благодари на колегите си.

В наградите "МаксиМ" номинации получават всички актьори, участващи в постановките, реализирани на сцената на Театър "Българска армия" от началото на сезона. Победителите се определят от вота на всички участниците в трупата, както и от зрителите чрез електронно гласуване на сайта на театъра.

Тази година в категорията "Водеща мъжка роля" беше отличен Веселин Анчев, за ролята на симпатичния бандит Макхийт.

Наградата "МаксиМ" 2014 в категория "Поддържаща роля" беше най-оспорвана. В нея се състезаваха Александра Сърчаджиева, Антоанета Добрева – Нети, Анастасия Ингилизова, Радосвета Василева, Гергана Данданова, Стефка Янорова, Васил Михайлов, Веселин Ранков, Веселин Анчев, Мирослав Косев, Георги Къркеланов, Тигран Торосян и Стойко Пеев.

В крайна сметка приза получи Георги Къркеланов за ролите му на Франки в "Бандитска опера" и Коста Испанеца в "Да разлаем кучетата".

 

Водещи

Най-четени