Рафи отвя Мадона и Адел 26.03 | 15:25

"4321" е на първо място във всички родни класации

От Мартина Панайотова

Тотална доминация на първия сингъл на Рафи в българския ефир и класациите за дигитални продажби у нас.  Още с дебюта си, 4321 се превърна в тотален хит и оглави едновременно и даунлоуд, и еърплей чартовете в България, съобщиха продуцентите му от Вирджиния Рекърдс.

В iTunes Singles Chart младият изпълнител изпревари имена като Adele и Metallica и Gotye. 

Още по време на X Factor жури и публика дружно предрекоха огромен успех на усмихнатия дебютант от Бургас, което се потвърди и от убедителната му победа във формата с над 51% зрителски вот. Сега Рафи оправдава всички очаквания.

Само седмица след премиерата си в ефир неговата песен "432" влезе директно на 4-то място в националната еърплей класация на България, стана най-въртяната българска песен в радио- и ТВ ефира у нас и си спечели титлата "Най-излъчвана нова песен” в конкуренция с "Girl Gone Wild" на Мадона.

Освен успехите в Българските класации, "432" записа и шеметен рекорд в интернет и дигиталните музикални услуги - песента на Рафи оглави класацията за най-продавани сингли на iTunes за България, а видеоклипът е гледан над 350 000 пъти в YouTube и др. сайтове за видео споделяне.

Младата звезда бе избрана и за артист на седмицата и дебютира под №5 в нашумялата международна онлайн музикална услуга Deezer, която вече е достъпна и за потребители от България.

Подобен успех на българска песен в седмицата след премиерата й не е наблюдаван през последните поне десет години от историята на модерната българска музика, изтъкват още от Вирджиния Рекърдс.

Водещи

Най-четени