Риалити звездите в трескава подготовка за големите финали 02.06 | 19:15

Скоро приключват три от форматите и започва нов

От iNews.bg

Може и да не личи особено, но лятото наближава. С това идва и краят на повечето риалити формати. В следващите седем дни ще проследим финалите на "Като две капки вода", Dancing Stars и "Големите надежди" по Нова ТВ.

Вече всички участници са в трескава подготовка за последните си представяния на голямата телевизионна сцена. Е, разбира се, здравата работа няма как да даде резултати, ако не намерят време и за малко забавления. Затова ви ги показваме с шампанско, шарени перуки и уши ала Мини Маус.

Началото на големия маратон е в сряда, когато за последно талант ще премерят малките изпълнители от "Големите надежди. Шестимата финалисти ще излязат, за да докаже всеки един от тях, че заслужава да бъде победител.

Ден след това звездите от Dancing Stars ще демонстрират докъде са стигнали в овладяването на изкуството на движенията. В понеделник следващата седмица пък за последно ще видим невероятните превъплъщения в "Като две капки вода".

Големите надежди. Финал – 4 юни, сряда

Dancing stars. Финал – 5 юни, четвъртък

Като две капки вода. Финал – 9 юни, понеделник

И ако сте сред феновете на подобен тип предавания и се чудите какво ще гледате през лятото, TV7 са се погрижили за това. Тази вечер, 02 юни, започва новото шоу "Валя и Моро превземат света". Какво са преживели колоритните риалити герои, докато обикаляха Европа, ще следим в епизодите всяка седмица.

1296696

Водещи

Най-четени