Риана и Дрейк разкриха тайната на успешната връзка 04.04 | 12:30

Изтъркано е, но е вярно – щастието е в малките жестове

От iNews.bg

Певицата Риана и настоящият й приятел Дрейк са заедно повече от 5 години, въпреки че и около тях се носят слухове за изневери и други скандали. И все пак те продължават да са заедно и дори изглеждат щастливи. Източник, близък до двойката разкри пред Hollywood Life тайната на тяхната връзка.

Може да звучи изтъркано, но усмивката на Риана се дължи на усилията, които Дрейк ежедневно влага в малки или по-големи жестове. "Дрейк всеки ден й казва нещо мило или й оставя малка лична бележка, понякога просто й изпраща закачлива снимка с интимно послание. Но непрекъснато прави нещо различно, за да поддържа връзката им свежа", разказа източникът.

Понякога жестовете на Дрейк са доста по-видими - той изразява чувствата си с красиво бижу или дизайнерска чанта. Но парите не са всичко, по-важно е отношението, подчертава източникът.

Нищо чудно, че Риана и Дрейк са заедно от 2009 г. насам, когато за първи път бяха засечени от папараците. Известно време те настояваха, че са само приятели, но след това признаха официално връзката си.

Водещи

Най-четени