Риана може да изиграе Уитни Хюстън във филм 28.02 | 10:47

В Уитни като дете пък ще се превъплъти дъщерята на Уил Смит

От Олга Андреева

Риана може да играе Уитни Хюстън в биографичен филм за певицата, която почина на 11 февруари, без още да са напълно ясни причините за смъртта ѝ.

Зад лентата, която ще бъде в почит на популярната певица, стои нейният близък приятел и продуцент Клайв Дейвис.

Той, заедно с изпълнителните продуценти на лентата, вече са изготвили списък с талантливи певици, които биха се превъплътили успешно в ролята на Уитни, и начело на списъка е 23-годишната Риана.

Според Entertainmentwise.com другите спрягани имена са на Дженифър Хъдсън, която изпълни емблематичната песен "I Will Always Love You” в знак на почит към Уитни на "Грами"-те, както и сестрата на гаджето на покойната певица Ray J и Джордин Спаркс, с която са си партнирали във филма "Sparkle", който предстои да излезе.

Убеждаването на Риана да вземе ролята може и да не се окаже толкова лесно, като се има предвид, че тя вече отказа предложение да участва в ремейк на филма "Бодигард", в който Уитни Хюстън си партнира с Кевин Костнър.

Уилоу Смит, дъщерята на Уил Смит, обаче е почти сигурна за ролята на певицата като дете.

Биографичният филм е бил планиран още преди смъртта на Уитни, а според източник на сп. People той не само ще бъде направен, но и Клайв ще положи усилия снимките да започнат максимално скоро.

Водещи

Най-четени