Рики Мартин е щастлив от решението си да разкрие, че е гей 28.01 | 14:16

Скоро предстои да излезе новият му албум и автобиографичната му книга

От Олга Андреева

Автобиографичната книга, върху която работи Рики Мартин и която предстои да излезе скоро на пазара, е неговият начин да преодолее бариерите и да се отърве от всичко излишно, което таи в себе си, разкри самият певец в интервю за сп. Billboard.

Певецът споделя, че макар в началото да е гледал на книгата като на шега, скоро след това е почувствал необходимостта да говори за други неща.

В нея се обръща внимание и на трудното решение на певеца да признае, че е гей и свободата, която почувствал след това. Пуерториканецът призна своята хомосексуалност в писмо, публикувано на собствения му сайт през март м.г.

"Прекарах много месеци в размисъл какво е най-добре да направя. Мислих, че може да го кажа с песен, в интервю или в книга. Но не можех да чакам още осем месеца. Трябваше да го направя тогава", връща се назад Рики и признава, че ако е знаел как ще се почувства, е щял да го направи още преди 10 години.

"Чувствам се щастливец, че успях да отворя съзнанието си, когато бях на 30 и да почувствам това спокойствие. Има хора на 40, 50 и 60 години, които преминават през целия си живот без да могат да заобичат себе си."

Междувременно в началото на февруари предстои да излезе новият албум на Рики Мартин, "MAS (Musica + Alma + Sexo)", който е с бързо темпо, забавен и танцувален. През 2012 г. пък певецът планира да играе Че Гевара в новата постановка на "Евита" на Бродуей.

Най-четени