Роки и Терминатора заедно планират бягство 17.10 | 17:23

И двамата имат състезателен дух и се задоволяват само с най-доброто

От Лазар Тодоров

Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер отново взривиха публиката с нестихващия си чар на червения килим в Ню Йорк. Роки и Терминатора изглеждаха страхотно на премиерата на новия им общ филм "План за бягство".
Те признаха, че в живота също са толкова конкуриращи се, колкото и на екрана."Ние имаме състезателен дух. Всичко, което сме постигнали, е чрез борба. Свикнали сме да превъзмогваме неприятностите. Не се задоволяваме с нещо друго освен най-доброто. Ние сме двама ветерани", споделя Слай.

"За мен това е въпрос на шанс. От десетилетия търсехме сценарий, най-накрая намерихме точната история. Да, ние направихме "Непобедимите", но тук играем един до друг през цялото време", допълни Терминатора.

Двамата актьори разказват, че се радват да си партнират и отдавна са чакали точния филм, в който да премерят сили на екрана.

На премиерата нямаше как да останат незабелязани тоалетите на актьорите. Арни беше с по-семпъл костюм, риза и кафяви обувки, както и небрежна брада и боядисана в тъмнокафяво коса. Слай пък светеше в рок шик - тениска, кожено сако и черни обувки, и гордо показваше прошарените кичури, под ръка със съпругата си Дженифър.

Рапърът 50cent също участва в екшън трилъра на "скромната" цена от 70 милиона долара.

Водещи

Най-четени