Рут Колева и Тони помагат с глас и визия 15.01 | 13:59

Двете певици записаха съвместно парче за фондацията „И АЗ МОГА“

От Гергана Златкова

Рут Колева и Тони са дългогодишни посланици и лица на "И АЗ МОГА".

Неведнъж двете певици отделно една от друга, са имали благотворителни изяви и концерти. В подкрепа на фонцацията двете певици се обединиха и записаха записаха съвместно парче.

Сингълът "Break of Day" е на норвежкия продуцент и китарист Мадс Хауге и на Тина Дико. (Мадс Хауге е автор на големия хит "Soulmate" на Наташа Бедингфийлд.)

Нов и модерен аранжимент на парчето прави Светлин Къслев, известен в музикалните среди с безспорните си творчески успехи.

Тони представи в "Здравей, България” по Нова телевизия видеоклипа към парчето. Певицата призова по-младите си колеги да правят стойностна поп музика и да се стараят да бъдат истински артисти, а не просто хора с талант.

"И АЗ МОГА" е организация, която вече шест години чрез множество инициативи помага на деца в нужда, сред които деца с множествени увреждания, деца с редки болести, деца с намалено зрение, деца с аутизъм и др.

Фондацията работи за подобряване условията им на живот и тяхното интегриране и ги подпомага, приемайки ролята на посредник между дарителите и семействата на децата.

Ето и въпросното видео:

 

Водещи

Най-четени