С изгубен багаж и гърди за милиони, Памела влезе! 17.09 | 22:12

Компания й правят Фънки, Орлин Павлов, Соня Колтуклиева и Аксиния

От Мартина Панайотова

След дълго чакане и множество шеги, пълни със сексуални препратки от страна на Ники Кънчев, сексбомбата Памела Андерсън най-после прекрачи прага на къщата на VIP Brother. Русата икона поздрави всичките си почитатели с едно приветливо "Здравейте", казано на чист български, което бе научила специално, въпреки че никога не е посещавала държавата и си призна, че знае малко за нея.

В краткото интервю, което Андерсън даде на родния водещ, тя отрече слуховете, че е отказала секса, заради риалитито Dancing with the stars, в което ще участва съвсем скоро.

"Това го извадиха от контекста", заяви палаво блондинката.

Кънчев успя да смути калифорнийската мокра мечта на няколко поколения, след като я попита дали гърдите й са застраховани. На въпроса Пам не отговори, а просто се обърна с гръб към водещия и влезе в Къщата.

Там вече я очакваха всички съквартиранти, с които публиката се запозна вчера, плюс четиримата, които прекрачиха прага днес – шефът на София Мюзик Ентерпрайсис Димитър Ковачев – Фънки, певецът и актьор Орлин Павлов, журналистката Соня Колтуклиева и поп певицата Аксиния.

Всички видимо проявиха завиден интерес към най-великата спасителка на плажа, с изключение на Фънки, на когото Биг Брадър бе поставил специална мисия – той трябваше да се прави, че няма представа коя е холивудската легенда и да я пита как се казва и с какво се занимава.

От своя страна Памела, като една истинска звезда, взе положението в свои ръце и веднага си придаде вид, че се чувства комфортно и спокойно в Къщата, въпреки че се оказа, че багажът й е бил загубен на летището и единственото, което има бе тънката й рокля, с която пътувала в самолета. Тя прояви любезно любопитство към всеки един от родните ВИП-ове и започна да ги разпитва с какво се занимават.

Актрисата даже закачливо попита кои са рок музикантите сред обитателите на Къщата, защото както знаем, силиконовата мечта, от години си пада по рокаджии.

Ще успее ли Памела да вирее щастливо до края на престоя си в шоуто или ще се сблъска с нрава на тъмните, балкански субекти, ще разберем съвсем скоро.

Водещи

Най-четени