Само силни характери влизат в BIG Brother All Stars 19.11 | 18:00

Първата мисия на съквартирантите стартира още от сцената пред Къщата

От iNews.bg

Петима силни мъже се изправят срещу пет истински жени, обиграни в риалити изпитанията, купоните и изкушението. Вече са известни имената на някои участници, които влизат в BIG Brother All Stars - Тодор Славков, Катето Евро, Петя Буюклиева, Боби Турбото, Ники Китаеца и Калина Паскалева, която участваше в "Островът на изкушението” и фолк дивата Бони.

Много дръзко предизвикателство очаква всички съквартиранти още от самото начало. Мъже срещу жени, всички със самочувствието на професионалисти, се изправят един срещу друг. И този сезон на риалитито се очаква да бъде много енергичен – Големият брат няма да изневери на себе си и ще възложи първата мисия на съквартирантите още преди влизането им в Къщата.

В студиото на Ники Кънчев участниците ще разберат условията на играта и начина, по който ще прекрачат прага на новия си дом. Разбира се, те не подозират нищо, а изненадата им ще наблюдават и коментират в студиото току-що излезлите от капаните на формата Албена Вулева, Влади Въргала, Евгени Минчев и победителката от предишния сезон на All Stars Златка Димитрова.

 

Водещи

Най-четени