Само три дни до най-скъпото шоу на Армин ван Бюрен 04.02 | 11:33

Малко преди Armin Only Intense тече трескава подготовка

От Надежда Стоянова

Само няколко дни остават до най-грандиозното шоу на холандския диджей Армин ван Бюрен – Armin Only Intense. Голямата дата е 7 февруари, този петък, а мястото е столичната зала "Арена Армеец".

Малко преди концерта вече тече трескава подготовка, а екипът и феновете са обзети от масова еуфория. За събитието е докарана специална светлинна и звукова техника от Белгия и Румъния. У нас вече започват да прииждат стотици почитатели от съседните страни.

Над 15 автобуса с почитатели от Румъния, Сърбия, Турция, Черна гора и други близки до нас държави са заявили своето присъствие. Причината за този огромен интерес е фактът, че единствената спирка на Балканите е у нас.

След едногодишна подготовка и усилията на повече от 30 души Армин смело може да каже, че е събрал топ екип. Зрителите ще видят спектакъл, който съчетава театър с 6-часов непрекъснат джиджей сет.

Както по-рано iNews писа, действието ще се развива не на една, а на три сцени. Строежът им вече започна и ще продължи до деня на концерта.

"Обединяването на електронната музика с театралното изкуство е наистина голямо предизвикателство, което носи със себе си и огромен риск. Риск, който ние приехме с ентусиазъм, отговорност и желание, но и риск, който ни доведе до изумителния резултат, който ще видите съвсем скоро", споделя творческият директор на шоуто Сандър Ренеман.

Заради страхотния наплив на почитатели ще бъдат отворени и трибуните в залата, за да бъдат осигурени повече места. Достъпът до тях ще се осъществява с обикновен билет, който ще можете да купите и на място от касите на зала "Арена Армеец". Вратите отварят точно в 19:30, а спектакълът започва в 21:00.

Водещи

Най-четени