Сано и Нели вдигат сватба в края на месеца 26.08 | 10:53

Двамата неотдавна обявиха намеренията си

От iNews.bg

Александър Сано и половинката му Нели Атанасова смятат да застанат официално пред олтара в края на август. Двамата ще съберат най-близките си приятели и близки, за да узаконят връзката си.

Актьорът предложи по много необичаен начин на половинката си. Сложил й пръстена на ръката докато спи и когато се събудила тв водещата била очарована. Сано е убеден, че идеалният момент за сватба е това лято, а за да зарадват дъщеря си Ава, двамата са готови да изтърпят дори партито и гражданския брак, пишат от slava.

"В първия удобен момент ще го направим. Може и да не отидем в гражданското, защото е нелепо да отчитаме любовта си пред държавата.”, заяви неотдавна участникът в "Къртицата".

Влюбените ще съберат около 60 човека, а Сано не смята да пръска много пари за церемонията. Още повече, че се готвят за нов дом. В момента Сано и Нели живеят в панелно жилище и дори с всички умения на Нели като дизайнер, не успяват съвсем да превърнат жилището в дом. Затова са решили да си построят дом в средния Балкан, където да живеят.

 

Водещи

Най-четени