Свиха конкурса "Мис Силикон" 28.04 | 11:37

Мариана Маринова се кани да разчиства сметки в съда

От iNews.bg

Носителката на титлата "Мисис България Глоуб 2007" Мариана Маринова от няколко години организира конкурса "Мис Силикон". С него блондинката се опитва да покаже, че тунингованите красавици не са само това, което виждаме. Доказателството за това бил фактът, че винаги се намирало кой да им помага в различните инициативи, с които се захващат.

Мариана обаче скочи срещу провелия се преди дни конкурс "Мис Студентка със силикон" в София. Категорична е, че организаторите нямат право да използват това име, защото тя е единственият човек в България, който държи лиценза на "Мис Силикон". Това написа тя в социалната мрежа и се закани да потърси правата си по съдебен път.

"Принудена от зачестилите измислени конкурси, си позволявам да използвам социалната мрежа за трибуна. Като единствен лицензиант на конкурса "Мис Силикон” официално заявявам, че титлата могат да носят само победителките от конкурса, организиран лично от мен. Всякакви други производни не са легитимни. На 24.04. в заведение в Студентски град са си позволили да организират, разбира се, на доста ниско ниво, подобен конкурс. Моите адвокати ще им потърсят отговорност по съдебен път”, категорична е миската.

Всъщност миналата година отново се появи същия казус. Тогава Маринова се отказа да съди организаторите заради факта, че в заглавието на конкурса бяха добавили "студентка". Този път обаче е решила, че няма да ги остави ненаказани.

Най-четени