Селин Дион започва работа по нов албум 20.03 | 08:39

До месец певицата влиза в студио, на 9 юни готви завръщане на сцена

От Олга Андреева

Селин Дион ще започне записите на новия си албум през следващите четири седмици, след като се възстанови напълно от вирус на гърлото, заради който се наложи да отмени всичките си участия на сцена, съобщи Contactmusic.

Изпълнителката на "My Heart Will Go On”, която беше принудена миналия месец да анулира планираните си концерти в Лос Анджелис заради проблем с гърлото, сега е получила зелена светлина от лекарите си, че скоро ще може отново да се върне в студиото.

Певицата ще се върне на сцената в Лас Вегас на 9 юни, а преди това ще започне записите на новия си албум, който ще излезе във вариант и на английски, и на френски.

В специално изявление Селин казва: "Получих толкова мили думи от феновете си, които са се притеснили от отменените шоута. Толкова съм им благодарна за мислите и за подкрепата ... повече, отколкото някога ще разберат.''

След като отмени концертите си Селин разкри колко опустошена се чувства, че разочарова феновете си. "Това е най-лошото нещо за един певец... да не е в състояние да пее. Чувствам се още по-зле като знам, че разочаровам феновете си. Толкова съжалявам... Надявам се да ми простите.''

Водещи

Най-четени