Сензационни кадри от сватбата на подземния бос Жоро Илиев се появиха на бял свят 07.02 | 11:48

Николета показва наяве лицата на Прехода

От iNews.bg

На 8-ми февруари, от 22:30 часа, в шоуто на Николета Лозанова TV7, една тайна ще бъде разкрита. Една сватба ще се превърне в новина номер едно, а една любов ще бъде възкресена от пепелта.

В "Поверително от NL” за първи път ще бъде показано събитието, което събира на едно място героите на едно емблематично време. Времето на момчетата, които през деня са усмихнати и приветливи, но когато падне нощта, дори собствените им майки не подозират за делата им.

Момчетата, които за едни са "добре облечени бизнесмени”, за други "рекетьори”, а за трети просто "неизбежното явление на прехода”.

През следващите няколко седмици телевизионният таблоид ще срещне зрителите с тези герои. Само "Поверително от NL” ще покаже кадри, които в продължение на 20 години са останали строго засекретени и никога не са били публично достояние.

В тях зрителите за първи път в телевизионен ефир, ще видят хора, за които само са чели. Ще чуят гласовете им, ще ги видят в ситуации, за които никой не подозира, ще научат как се раждат най-влиятелните фигури в бизнеса, ще разберат за приятелствата и предателствата между най-важните за онова време фигури.

За пътя, който "босовете” изминават от шушляковите анцузи, през актуалната пясъчна коприна, за да стигнат до върховете на модната индустрия в Лондон, Париж и Милано.

В "Поверително от NL” в няколко поредни седмици ще бъде разказана една разтърсваща история, която разкрива истинската причина за митичната сватба на Георги Илиев.

Защо брат му, Васил Илиев, насърчава сватбата на по-малкия наследник? Каква е била любовта между Жоро и Мая Илиеви? Мая ли е единствената жена, в състояние да укроти опърничавия нрав на Жоро Илиев? И още - за първи път в телевизионен ефир гласовете на Васил и Георги Илиеви.

Водещи

Най-четени