Слай направи страшна реклама на България в Кан 19.05 | 15:33

Рамбо благодарен, че открил страната ни

От iNews.bg

Холивудската звезда Силвестър Сталоун направи страхотна реклама на страната ни по време на фестивала в Кан. Актьорът представи там екшъна си "Непобедимите 3", който е сниман у нас. По-късно тази година – през юли, предстои да го промотира и на кинофестивала "Иския Глобал" в Италия.

"Фестивалът тази година ще бъде специален и много важен. Не че не е бил важен досега, но ще е важен заради България", отбеляза Слай за италианския форум.

Известният още като Рамбо актьор е категоричен, че страната ни е специална. Открил я благодарение на своя приятел продуцента Ави Лернер и е много благодарен за това. Не пропусна да подчертае още, че много се забавлявал на наша територия.

"Не ходете в България, освен ако не искате да си прекарате жестоко и да се забавлявате. Аз знам нещо за това. Имат голямо кино, потенциал, страхотни хора са. Там се правят страхотни филми. Не можете да си представите как ще ви изненада тази страна. Не ходете там, освен ако не търсите най-доброто", допълни Сталоун.

Фестивалът "Иския Глобал" се провежда от близо две десетилетия предимно за американски продукции. За първи път той ще мине под знака на една държава и тя ще бъде България.

Водещи

Най-четени