Смятате, че половинката ви иска да празнува 14 февруари с вас? Грешите 12.02 | 07:02

Мъжете искат да прекарат празника с Холи Уилоуби, а жените - с Дейвид Бекъм

От Мартина Панайотова

Съпругите едва ли ще искат да научат, но данните от ново допитване не оставят нищо "скрито-покрито" - мечтаната дама за среща на празника Свети Валентин за повечето мъже е телевизионната красавица Холи Уилоуби, пише в. Daily Express.

Анкетата, направена във Великобритания по поръчка на козметичната фирма "Zao Makeup", разкрива, че 33 процента от мъжете биха желали да изведат на романтична среща 33-годишната Уилоуби. Следва певицата от САЩ Кейти Пери.

В челната петица на дамите, с които британските мъже се виждат в мечтите си на празника на влюбените, намират място още Дженифър Анистън, Риана и знойната актриса Мишел Кийгън.

И докато мъжете им се отдават на блянове за романтични срещи с прочути красавици, нежните им половинки също имат своите въжделения за празника Свети Валентин.

Проучването сред дамите разкрива, че 29 процента от участничките искат да прекарат 14 февруари в компанията на бившия футболен ас Дейвид Бекъм, цитира БТА.

Следват холивудските звезди Джони Деп и Джордж Клуни, съответно с 25 и 18 процента. Челната петица на известните мъже, с които жените мечтаят за среща на празника на влюбените, се допълва от певеца Гари Барлоу и актьора Брад Пит.

Водещи

Най-четени