Спират ВИП Брадър? 25.10 | 13:14

От iNews

ВИП Брадър спира седмица преди планирания финал. Самите участници бяха уведомени в крачка за промените във формата, а също така бе излъчен разговор между Наско и Стефан, че си тръгват по-рано.

По план играта трябваше да приключи на 9 ноември, а финалът на 12. За съжаление на продуцентите обаче, на тях им се наложи да съкратят формата.

Ниският рейтинг, скандалите между участниците, както и огромните им претенции, станаха причина шоуто да бъде прекратено по-рано. От международната компания Ендемол дори са заявили, че ще преразгледат условията за подбор на участниците и дори бъдещото излъчване на формата у нас.

Фейсбук страницата на шоуто прелива от недоволни коментари. Много от зрителите се възмущават от безсмислените драми и скандали между участниците.

"Миналата година беше толкова яко. Алекс и Дани се сдобриха и ожениха. Сега ни занимават с този смешник Ричард и Розмари”. Други пък коментират, че между Ева и Ваня не е имало никакви драми и двете всъщност си тръгнали като първи приятелки.

На самите продуценти пък им писнало от претенциите на звездите. Нямало един участник в предаването, който да не искал куп неща, пише България днес.

Ден преди изгонването си например, Нора Недкова вдигнала махленски скандал, защото от продукцията се забавили и ѝ пратили с голямо закъснение фризьора.

"Може би прекалено много им угодихме и се взеха за големи звезди всичките”, вайкат се от шоуто. Те се надяват да компенсират издънките с по-голяма продължителност на Ол Старс, който ще събере звезди от различни формати.

Ако обаче и този сезон се провали, бъдещето на формата е поставено на карта. И догодина може и да го видим заменено от друго шоу, коментират в телевизията.

Водещи

Най-четени