Спокойно фенове! Джаро ще възкръсне 01.04 | 13:22

Заедно с него ще се върнат и останалите загинали герои

От iNews.bg

Убийството на гангстера Петър Туджаров от сериала "Под прикритие" в епизода от миналата неделя, 30 март, определено успя да разбуни духовете. Феновете са в тотален шах и започнаха да предлагат варианти как Джаро да възкръсне в сюжета.

Изглежда екипът на поредицата се е впечатлил от фенската любов и затова наистина се хвана да мисли по-сериозно по въпроса. Заедно с някогашния полицай, преминал от другата страна на закона, в "Под прикритие" ще се върнат и останалите загинали герои, обещават продуцентите. В следващите епизоди ще гледаме отново любимците Косъма, Съни, Малкия Близнак, Гелето, Бояна, Зори и други.

Това ще се случи някъде към 10 или 11 сезон, които за момента са с работното заглавие "Под прикритие: Зомби апокалипсис". Така че тази неделя, 6 април, няма да е краят на историята. Напротив, култовият сериал щял да продължи със снимките още това лято и се очаква към каста да се присъединят много нови български актьори, както и световни екшън звезди.

Продуцентите издават още, че следващите два сезона ще бъдат заснети основно в Турция и Албания. Действието в тях ще се върти около нелегалните канали за наркотици, трафика на хора и борбата за власт по най-високите нива на държавата. За целта били наети 46 преводача от турски и албански, както и няколко ориенталски танцьорки.

Като се има предвид, че днес е 1 април обаче, сами преценете кое от всички твърдения на авторите на поредицата е истина.

1238084

Водещи

Най-четени