Стана ясно защо Марадона поиска руски паспорт 04.07 | 16:32

Футболната легенда си харесал руска журналистка, даже й се нахвърлил

От iNews.bg

Журналистката от Санкт Петербург Екатерина Надолская (на снимката вляво) обвини легендата Диего Марадона в сексуално посегателство. Новината е на kp.ru. Според девушката легендата опитал да й свали дрехите, когато останали сами в хотелската му стая. Как красавицата се е оказала там, слухове много. Вчера, на тръгване от Санкт Петербург, Марадона пък изръси, че искал да става руски гражданин. Не е ясно дали това, че си е паднал по рускините, не го е тласнало към това желание.

Според едната версия журналистката сама започнала стриптийза, а когато той я помолил да напусне, рускинята вдигнала скандала. Според друга обаче Марадона започнал да се съблича пред репортерката, която го помолила за интервю и се качила в стаята му след съгласие. Той й подхвърлил 500 долара за кураж.

"Дойде негов асистент, който ми даде 500 долара, после извикаха охраната. Изнесоха ме трима мъже. Даже не успях да си събера нещата. Полицаите дойдоха по мой сигнал в 8 сутринта. Взех си палтото и напуснах с униформените. никой дори не ми се извини", проплака Екатерина, цитирана от offnews. Тя дала Диего на следствените.

56-годишният аржентинец дойде в страната, домакин на световното първенство по футбол, по покана на движение "Русия обича футбола". Той изгледа с бразилеца Роналдо финала за Купата на конфедерациите. Вчера Марадона разказа за намеренията си да получи руско гражданство. Новината беше потвърдена от вицепремиера Виталий Мутко, предаде Sporta.bg.

Водещи

Най-четени