Сто Кила се фръцна на "Мис България" заради повече пари 18.08 | 11:30

Но от поканените звезди, зрителите останаха само в компанията на Мария Илиева, защото Сто Кила искал той да определи кога и колко да пее

От Лазар Тодоров

Победителката в конкурса Мис България 2013 е 20-годишната Нанси. Но освен силни емоции около края на риалитито и избора на финалист, по време на шоуто се завихри и неочакван скандал.

Вместо предварително обявеното участие на рапъра 100 Кила, бе пуснато видео с моменти от живота на миските в риалитито. А водещият на шоуто Кирил Ефремов заяви, че: "Тук на това място трябваше да пее Сто Кила, но той се опитваше да изнудва TV7!".

Зрелищно шоу е било планувано за Сто Кила и балета му, а също и участие на дуетната половинка на рапъра Маги Джанаварова.

Но от поканените звезди, зрителите останаха само в компанията на Мария Илиева, защото Сто Кила искал той да определи кога и колко да пее, а телевизията не е била съгласна с това. От всичко нагоре поискал по-голяма сума от договорената.

Тази изцепка ще коства много на рапъра - TV7 обявиха, че това е последната покана към него и повече няма да работят по никакъв повод с него.

Водещи

Най-четени