Странните професии на звездите 14.04 | 18:10

Какви са били преди да станат известни

От Надежда Стоянова

Повечето от световноизвестните звезди не винаги са били такива. И макар че бляскавото им ежедневие изглежда ужасно интересен за почитателите, преживяванията им преди да стигнат до славата също не са за пренебрегване. Някои от тях могат да се похвалят с доста странни професии в миналото си.

Започваме с рапъра и продуцент Джей Зи. В този случай едва ли много ще се изненадате да научите, че е бил наркодилър. Определено има вид на лошо момче, доказателството откриваме в младежките му години, когато е пласирал крек. Именно това му помогнало да развие бизнеса си.

Модната икона в последните години Виктория Бекъм беше певица в миналото. Само че това не е всичко. Тя участвала и в образователно шоу за секс по BBC. Да, няма шега. Предаването се казвало Body Matters.

Патрик Демпси бил шампион по жонглиране и има награди от далечните 1982 и 1983 г. Неговият колега Чанинг Тейтъм пък се изявявал като професионален стриптизьор. Упи Голдбърг заработвала като гримьор на мъртъвци в един период от живота си, а преди това за кратко била и зидар.

Любимецът от Големия екран Хю Джакман работил като учител и освен това изкарвал прехраната си, забавлявайки хлапетата като клоун. Карибският пират Джони Деп продавал химикалки по телефона, а Дженифър Анистън посветила две седмици от времето си на телемаркетинга.

Най-четени