Съпругът на Татяна Лолова ѝ направи страхотна изненада 20.11 | 12:40

Двамата са заедно от 51 години, но не спират да се радват един друг

От iNews.bg

Любимката на българската публика Татяна Лолова и съпругът ѝ Светослав Светославов - Славето покориха културната общност във Великобритания. Съпругът на актрисата смени амплоато си и от театъра се премести в художествена галерия. На 81-годишна възраст Славето откри своята първа изложба, озаглавена "Художникът и неговата муза".

"Чувствам се великолепно, била съм майка, съпруга и приятелка, а сега станах и муза. Мъжът ми винаги е имал талант, виждала съм го през 51 години, които сме заедно, напоследък се отдаде много на рисуването и първата му изложба вече е факт", сподели Лолова пред камерата на bTV. Славето сподели, че е благодарен на съпругата си за подкрепата и че я обича и уважава безкрайно.

1438571

"Рисувам, когато я няма, защото ми трябва спокойствие. Щом се прибере и види някоя картина, я носи на наш приятел рамкаджия и веднага я окача в хола", сподели художникът. В момента картините на Светослав Светославов са изложени в галерия "София". Славето избра Лондон за своя дебют, защото уважи поканата отправена от г-жа Светла Дионисиева, да бъде част от програмата на Лондонския фестивал на българската култура. В отдел "Изобразително изкуство" на Фестивала са включени изложби на Дечко Узунов и Георги Чапкънов-Чапа.

Водещи

Най-четени