Тежка ли е короната за Антония Петрова? 31.03 | 10:30

Скандалите помогнали на красавицата да стане известна

От iNews.bg

Носителката на призовете "Мис България" и "Мисис Русия" Антония Петрова призна в предаване на TV7, че скандалите около кариерата й всъщност са изиграли положителна роля в живота й. "Имаше дни, в които се питах защо ми се случва всичко това", призна тя.

Перничанката беше избрана за "Мис България" през 2009 г., когато зрителите за пръв път гласуваха с SMS-и за своята фаворитка. След конкурса се появиха обвинения, че вотът е манипулиран, че титлата на Петрова е била купена. Дори се появиха нападки заради силикона в гърдите на миската, но е всеизвестно, че тези корекции не са забранени за участничките в конкурса.

За участието си в "Мис България" Антония сподели, че не е било нейна цел. Тя разбрала за кастинга случайно, защото срещнала Жени Калканджиева в кварталния хипермаркет докато чакали на касата. Калканджиева й предложила да се яви на кастинга, а Петрова изобщо не очаквала да я допуснат до финала.

Петрова коментира, че след подобни конкурси винаги има подозрения за нечестна победа. Но сега тя приема този шум като нещо положително.

"Хората ме разпознават, без да работя в телевизия или в шоу бизнеса. И сега, когато идват при мен като юрист, те приемат титлите "Мис България" и "Мисис Русия" като мой допълнителен успех", заяви Антония.

В момента Петрова съхранява двете си корони на етажерка в спалнята, където е поставено и специално осветление. "Те са първото нещо, което виждам сутрин, и са мил спомен", добави красавицата.

Водещи