Том Круз купува обичта на Сури с имение 18.12 | 18:56

Малката ще получи от татко за Коледа къща за близо 13,5 млн. долара

От Гергана Златкова

Очевидно животът на Сури Круз ще бъде доста добре уреден. В това нямаше съмнение още, когато дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс беше обявена за най-стилното дете в света с гардероб на стойност близо 2 млн долара, а информация за скъпите подаръци, които всички се надпреварват да й правят, всеки ден излиза в медиите.

Родителите й се надпреварват да спечелят вниманието на малката, очевидно баща й няма намерение да си играе на дребно.

Защото за Коледа Сури ще получи от любящия си татко чисто ново имение. И то за "скромните” 13,5 милиона щатски долара, съобщава FamaleFirst, цитиран от БТА.

В луксозния имот край Ню Йорк 6-годишната госпожица ще може да държи понито и всичките си останали скъпи играчки като миниатюрен състезателен автомобил за 30 000 долара, който Том Круз й подари през 2010 г.

Малката ще прекара с баща си празниците и очевидно Том е решил да я отрупа с подаръци. Формално причината е, че това е първата Коледа на Сури след развода на родителите й.

Круз обаче имал намерение да използва къщата, за да ходи по-често в Ню Йорк и да се среща с дъщеря си, тъй като в момента това се случвало по-рядко, отколкото му се искало.

Дали подаръкът не е всъщност отчаян опит на Том Круз да си осигури обичта на дъщеря си?

Водещи

Най-четени