Три звезди с мръсни семейни тайни (СНИМКИ) 05.02 | 17:56

Никой не може да избяга от миналото си, нито от роднините

От iNews.bg

Семейството, също както миналото, е нещо, което ни преследва цял живот. И ако има моменти и хора, които бихме искали да скрием от света, то със сигурност истината ще си намери път. Особено когато става въпрос за популярни личности, интересът към чиято биография е по-висок.

Тупак Шакур

Почитателите на хип-хопа и рапа са добре запознати с криминалната биграфия на изпълнителя. Оказва се обаче, че страстта към прекрачването на закона му е по наследство. Майка му била активистка, която заедно с няколко свои сподвижнички се опитала да взриви бомба в Ню Йорк, която щяла да убие много хора. 

Марлон Брандо

Синът на легендарния Брандо убил гаджето на сестра си, защото я обидил. Първоначално казал пред полицията, че става въпрос за инцидент, но после признал вината си.

Марвин Грей

Много музикални фенове определят преждевременната смърт на изпълнителя – дни преди да навърши 45-я си рожден ден, като най-трагичната в музикалните среди. Въпреки големите си успехи в бизнеса, той трябвало да се лекува от зависимостта си към наркотиците. За целта се преместил при родителите си. Именно там намира и смъртта си – намесва се в свада между тях и баща му го прострелва фатално.

Водещи

Най-четени