Тръмп напълни Белия дом с конкурентки на Мелания (СНИМКИ) 21.02 | 14:11

Вижте най-новата изкусителка

От iNews.bg

С встъпването в длъжност на новия американски президент Доналд Тръмп Белият дом определено се напълни с красавици. Като започнем от изкусителната му половинка Мелания, минем през дъщеря му Иванка, за да стигнем накрая до една очарователна блондинка, която обаче не е от семейството.

Става въпрос за секси половинката на финансовия министър Стив Мнучин. Той може и да е на 54 години, но това не му е попречило да се задоми с 18 години по-млада дама. Нейното име е Луиз Линтън и, както се вижда, по нищо не отстъпва на Мелания.

Мнучин е бивш изпълнителен директор на "Голдън Сакс”, а при работата си там е натрупал 40 милиона долара. Не се наемаме да твърдим, че именно финансовото му състояние е привлякло Луиз, но определено няма как да изключим тази възможност. Още повече, че той е и филмов продуцент в Холивуд, а годеницата му – актриса.

1863740

36-годишната Линтън наскоро се снима във филм, в който смело захвърли дрехите, като не остави кой знае колко на въображението. Иначе двамата с Мнучин се запознали на галавечеря в Лос Анджелис. През 2014 година се развел заради нея и сега двамата живеят заедно в Бел Еър, Калифорния.

1863743

1863742

Водещи

Най-четени