Ужас! Бионсе страда от обсебваща мания (СНИМКИ) 16.01 | 10:39

Певицата е обсебена от мисълта да се показва

От Марина Янева

Някои звезди изпадат в истерия при среща с неуморните папараци. Най-известните лица на шоубизнеса изпитват панически страх да не би някой да навлезе в личното им пространство.

Поп певицата Бионсе обаче не само, че няма нищо против да допусне феновете си до себе си. Тя изпада в другата крайност и постоянно споделя детайли от ежедневието си в социалната мрежа Tumblr.

Хиляди, дори милиони хора имат достъп до кадрите, на които Бионсе прекарва време със семейството си. Количеството снимки, което певицата публикува онлайн, подсказват, че тя е тотално вманиачена на тази тема. 

Последните кадри, чрез които Бионсе демонстрира начина си на живот, са от рождения ден на дъщеря й Блу Айви Картър. Звездното дете стана на 2 години на 7 януари и за крехката си възраст доста лукс е видяло.

Гласовитата певица може би е обсебена от мисълта да се похвали с материалното си положение. Или има нужда от постоянното одобрение и възхищение на хората, които я харесват. Вижте снимките на Бионсе, посипани със звезден прах, в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени