Украинска ученичка е най-новото живо Барби (СНИМКИ) 20.08 | 18:50

Твърди, че няма нито една пластична операция

От Беатрис Николoва

Украинската ученичка Лолита Ричи е най-новото живо Барби, което скандализира света с вида и изказванията си. 16-годишната девойка твърди, че видът и е естествен и няма пластични операции по себе си, пише Daily Mail. Лолита е висока 1,63 м, има огромен бюст и талия само от 50 см. Кукленският поглед постига с контактни лещи, а мимиките на восъчна фигура придобила с тренировки.

Ученичката е много популярна в интернет пространството, като тя самата изгражда имиджа си, качвайки всевъзможни снимки ежедневно. Снима я предимно майка й, която споделя, че е много горда с дъщеря си и напълно одобрява провокативните й пози.

Единственият проблем на младата украинка е нахалството на многобройните й ухажори, които не спират да я умоляват за среща. Като малка Лолита е играела само с момчета и въобще не се е интересувала от кукли. Била е много симпатично и чаровно дете.

1366855Започнала да се докарва, защото иска да изглежда идеално. Убедена е, че това трябва да е стремежът на всички жени. Въпреки куклeнския си вид Лолита е амбициозна и иска да стане психолог, допълва БТА. Разгледайте провокативни снимки на ученичка в нашата галерия.

 

Водещи

Най-четени