ФОНДАЦИЯТА с голям концерт на 10 ноември (СНИМКИ) 09.06 | 13:08

На сцената ще стъпят още музиканти от групите "ФСБ" и "Щурците"

От iNews.bg

Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански - петима страхотни български музиканти от ФОНДАЦИЯТА ще свирят за първи път в зала "Арена Армеец" на 10 ноември. 

Датата на събитието беше обявена лично от Дони по време на супер успешния концерт на групата в НДК, през пролетта. Тогава, "Супергрупата на България", както мнозина заслужено я наричат развълнува и докосна сърцата на 4000 души обичащи хубавата, стойностна, българска музика.

На 10 ноември ФОНДАЦИЯТА ще зарадва още повече свои фенове. На сцената освен петимата, ще стъпят още музиканти от групите "ФСБ" и "Щурците". ФОНДАЦИЯТА обещава, че ще има още изненади, още повече хубава музика и още повече приятни емоции!

Организаторите от АРТИШОК пускат днес в продажба билетите за големия концерт на ФОНДАЦИЯТА - на 10 ноемви в зала "Арена Армеец". Те ще могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и от Билетен център в НДК, Билетна каса на зала "Арена Армеец", вериги магазини Office1Superstore, Booktrading, Книжен център Гринуич, На Тъмно, а в работно време и от офиса на Тикетпортал – ул ”Цар Иван Шишман” №7.

Цените на билетите са 35 лв (терен) и 40лв. седящо място (без значение от сектора в залата). 

Голямото събитието ще бъде предшествано от сериозно турне на ФОНДАЦИЯТА през есента в САЩ и Канада, където хубавата българска музика ще "срещне” и хиляди наши сънародници зад океана!

Още снимки може да видите в галерията. 

 

 

Най-четени