Фестивалът Urban Dictionary събира любители на хип-хопа 06.03 | 19:19

На 10 март ще се състои второто издание на музикалното събитие

От Елена Кирилова

След като наскоро хип-хоп феновете в България имаха шанса да видят DAS Efx в Mixtape 5, на 10 март клубът отново ще отвори врати за родните почитатели на рап музиката.

Поводът е второто издание на мини фестивала Urban Dictionary, в което ще се включат 27 български изпълнители и DJ-и, съобщават организаторите.

На сцената ще видим добре познати лица като Спенс. Skiller, Wosh MC, Feel, DRS, DJ Stancho, Camp Sessions, Platform, True Badness, Breakalicious, Drumrollerz, Wicked Tunez, Rumble in the Jungle.

Както изглежда организаторите от Fruit Sessions и FailureDJs са готови отново да вдигнат на крака София и да повторят успеха си от първия Urban Dictionary, който се проведе на 26 ноември 2011 г.

Водещ ще е Negy (Fars), който с радост ще покани посетителите на пътешествие през различните музикални стилове - дръм енд бейс, брейкбийт, хип-хоп и дъбстеп. 

Противно на името си, Urban Dictionary не си поставя за цел да превежда думи, а да събере на едно място всички хора, които говорят на един език – езикът на музиката.

Най-четени