Фики Стораро отвърна на удара: Аз съм новатор 05.12 | 12:11

Проблемът бил в многото разбирачи и хейтъри

От iNews.bg

Безспорно една от най-горещите теми в социалните мрежи през изминалата седмица беше новата песен на една от младите надежди в чалга средите – Фики Стораро. Той предизвика лавина от негативни коментари с парчето си Is This Love, което озаглави и новия му албум.

Оказа се, че мелодията на така коментираната песен е подарена на поп-фолк звездата от турски композитор. Текстът пък е посветен на популярна дама от родното медийно пространство, която пленила сърцето му още преди две години.

"Не съм претендирал никога с моя английски език. Разбирам го доста добре и мисля, че текстът се разбира. Просто в нашата държава има много разбирачи, доста критици, които коментираха с лошо този проект. Свикнал съм. Всеки има право на мнение и на избор", обясни синът на Човека глас – Тони Стораро, пред Нова тв.

И макар да е бил подготвен за критики, не е очаквал те да са чак толкова агресивни. Единственото, което искал да попита с тази песен, е дали това е любовта.

"Английският език с тези орнаментики е нещо ново в музиката. За съжаление, повечето от хората не харесват новите неща и не усещат моето въведение в музиката", категоричен е Фики.

Водещи

Най-четени