Фики Стораро шокира социалните мрежи 02.12 | 16:50

Повод за дискусии стана новата песен на фолкаджията

От iNews.bg

Една от младите поп-фолк надежди – Фики Стораро, шокира всички с новото си парче. Песента му Is This Love предизвика бурни коментари из социалните мрежи, като всички обсъждат натрапчивото му произнушение на английски език. И не, проблемът не е само в това, че той е представител на чалга средите, който се бута там, където не му е мястото, а в това, че има далеч по-добри опити в това отношение на негови колеги.

Синът на Човека глас Тони Стораро още преди да завладее поп-фолк сцените обясняваше, че има мераци да се реализира в поп музиката. В крайна сметка славата и парите в най-популярния жанр в страната го изкушиха и той реши да тръгне по стъпките на известния си баща. И определено постигна успех. Вероятно точно по тази причина реши, че е време за един експеримент и така се появи новата му балада, която обаче направо разбуни духовете.

RIP English; "Тука чувам вече либудибудайдю"; "Синът му ще се нарича Издислав"; "Сега разбирам откъде произлиза звучното име Исдислав?! Мислех, че са забъркани Whitesnake... обаче то Фики се оказа"... са само част от коментарите във Facebook.

Водещи

Най-четени