Фреди Меркюри облякъл принцеса Даяна като травестит 31.03 | 15:42

Двамата посетили гей бар в Лондон

От Мартина Панайотова

Вокалистът на Queen Фреди Меркюри облякъл принцеса Даяна като травестит и я вкарал инкогнито в известен гей бар в Лондон, разказва в мемоарите си актрисата Клио Рокос, предаде Sunday Times, цитиран от БТА.

В книгата си "Силата на позитивното пиене" актрисата описва как през 80-те години на миналия век тя, Фреди Меркюри и актьорът Кени Евърет облекли Даяна с куртка, сложили шапка на главата ѝ и тъмни слънчеви очила на лицето ѝ, за да посетят заведението "Ройъл Воксхол тавърн" в южен Лондон. Заглавието на книгата е заимствано от песен на Лу Рийд.

 "Когато влязохме, знаехме, че с нас е Даяна и че тя във всеки един момент може да бъде разпозната, пояснява Рокос. Хората обаче не ѝ обърнаха никакво внимание. Тя като че ли бе изчезнала в множеството. Това много ѝ допадна."

Докато били в заведението, Рокос не разбрала дали Даяна е била разпозната. Тя приличаше на млад мъж с приятен външен вид, си припомня Клио. Присъствието на Меркюри, Евърет и Рокос отклонило вниманието на посетителите и Даяна можела спокойно да поръчва напитки, без да бъде разпозната.

Принцеса Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г., след като автомобилът, в който пътуваше, бе преследван от папараци.

Водещи

Най-четени