Харисън Форд отново полетя 29.05 | 18:00

Актьорът е щастлив отново да е близо до самолет

От Йоанна Димитрова

Актьорът Харисън Форд успя да преживее ужаса, който изпита преди 3 месеца, когато катастрофира със самолета си. Тогава той караше любимата си машина и заради повреда се разби в голф игрище. На звездата от "Междузвездни войни" й нямаше почти нищо, освен леки ожулвания и накърняване на гордостта. 

Преди дни Форд беше забелязан на летище "Санта Моника", Лос Анджелис да излита с неговия хеликоптер 2013 Bell 407.

1511704

Актьорът имаше здрав вид и изглеждаше видимо доволен от факта, че отново е цар на небесното пространство. "Това е първият път, в който господин Форд отново е на летището след онова ужасно аварийно кацане", споделят служители от луксозното летище на списание PEOPLE. "Радвам се, че той успя да се възстанови и да превъзмогне катастрофата", продължават радостни те.

"Харисън беше много, много щастлив да се върне на летището", каза друг източник на лъскавото списание. "Постоянно се усмихваше и въпреки че ходи с леко накуцване, изглеждаше страхотно."

"Той пилотира съвместно с пилота на хеликоптера и обиколи брега с негов приятел за няколко часа", добави източникът. "Той изглеждаше много развълнуван, че отново лети."

Водещи

Най-четени