Хванаха звезда от Survivor да кара подпийнала 29.03 | 11:09

Била на рожден ден

От Беатрис Николoва

Участничката от Survivor, която се изявява и като фолк певица Джина Стоева, беше хваната да шофира почерпена. Към 1 ч. след полунощ в четвъртък изпълнителката отишла на рожден ден на своя приятелка в Студентски град.

"Стоях много малко. Изпих чаша вино и тръгнах да си ходя", споделя Джина, цитирана от в. "Телеграф".

Почти веднага след като тръгва, Стоева е спряна за проверка от КАТ:

"Беше между 2 и 3 часа през нощта. Държаха се съвсем нормално катаджиите. Поискаха ми документите за проверка и ме попитаха дали съм пила алкохол", разказва те.

Участничката от Survivor, признала пред униформените, че е изпила чаша вино. Полицаите поискали да я тестват с дрегер, който отчел 0,6 промила.

"Взеха ми документите и ми казаха да дам кръвна проба до 40 минути. Първо мислех да не давам, но после тръгнах към Първа градска болница", допълни фолк певицата.

Резултатите от пробата излезли вчера. Според тях Стоева е била с 0,3 промила, което е позволено според Закона за движение по пътищата. Щом разбрала резултатите, сървайвърката побързала да си вземе книжката:

"Съжалявам, че го направих, трябваше да си хвана такси. Неслучайно има таксита. Ще ми остане като обеца на ухото този случай", съжалява Джина.

Водещи

Най-четени