Холивудските звезди, които са спасили човешки живот 10.03 | 10:19

Ето кои знаменитости са същински герои

От iNews.bg

Свикнали сме да гледаме любимите ни актьори като смели герои от големия екран, но сред тях има и такива, които са герои и в живота и не се колебаят да помогнат на човек в беда. Те са здраво стъпили на земята, могат да запазват самообладанаие и за щастие на засегнатите, се оказват на точното място в точното време.

Днес ще ви представим някои от най-известните личности, които са спасили човешки живот или са помогнали на някого в критичен момент. Техните постъпки доказват, че животът и здравето на човек са преди всичко останало!

Дженифър Лорънс
Тя спасила живота на жена, докато разхождала кучето си. Актрисата била навън с кученцето си Фидо, когато видяла жена да припада пред дома й. Лорънс веднага опитала да я свести и се обадила на линейка. В крайна сметка всичко завършило благополучно и жената била добре.

Матю Макконъхи
Жена получила гърч по време на Международния филмов фестивал в Торонто и Макконъхи знаел точно какво трябва да се направи. Той игнорирал напълно прожекцията на филма си Thirteen Conversations About One Thing и започнал да прави изкуствено дишане на жената и така спасил живота ѝ.

Кои са останалите известни личности, спасили човешки животи, ще научите в Jenite.bg! 

Водещи

Най-четени