Хотелската наследница Парис Хилтън се сгоди 03.01 | 12:05

Двойката се запознават на парти за наградите "Оскар" преди осем години

От iNews.bg

Хотелската наследница Парис Хилтън се сгоди за актьора Крис Зилка. Двамата се похвалиха с щастливата новина чрез социалните мрежи, предаде Нова телевизия.

На видео, публикувано в Instagram, се вижда как 32-годишният актьор пада на колене пред любимата си на фона на планинския пейзаж, а двамата са облечени са с обувки за ски и екипи.

Годежният пръстен е вдъхновен от бижу на майката на Парис, съобщават "Контактмюзик”. 

Експертът по диаманти и бижутер на знаменитости Майкъл Грийн разкрива пред сп. "Пийпъл”, че Крис Зилка е почерпил вдъхновение за пръстена от бижу на майката на своята възлюбена. 

"Когато дойде при мен, Крис беше наясно какво иска. Той сподели, че е чувал от Парис колко й допада пръстен с крушовиден диамант на майка й”, казва бижутерът. 

Относно щастливото събитие Парис Хилтън споделя: "Изключително съм развълнувана да бъда сгодена за любовта на живота ми и мой най-добър приятел. Никога не съм се чувствала по-щастлива, сигурна и обичана. Крис е идеалният мъж за мен, който ми показа, че вълшебните приказки наистина съществуват. Вълнувам се и съм изненадана. Когато той ми предложи, незабавно казах "Да”. Пръстенът е удивителен, най-красивият, който някога съм виждала”.

"Парис е най-красивата и невероятна жена, както външно, така и по душа. Аз съм най-големият късметлия на света, защото ще се оженя за момичето на мечтите ми. С нетърпение очаквам да прекараме остатъка от живота ни заедно", казва на свой ред годеникът. 

Парис Хилтън и Крис Зилка се запознават на парти за наградите "Оскар" преди осем години, но стават двойка едва преди две години, припомня ДПА.

 

Водещи

Най-четени