Хърд се биела с екс любовницата си? 10.06 | 14:52

Свидетели разказват как блондинката налтяла на женската си половинка

От iNews.bg

Макар че Амбър Хърд вади все нови и нови доказатества за това, че била физически насилвана от Джони Деп, повечето коментари в мрежата са в защита на популярния актьор и най-вече срещу младата му съпруга.

Освен това в медиите излизат факти от миналото на блондинката, които определено не са в нейна полза. След като от полицията отрекоха да са откривали каквито и да било доказателства за тормоз над Амбър, стана ясно, че през 2009 г. униформените са я задържали за физическа саморазправа с бившата й приятелка Тася Ван Рий.

Двете имали неприятен инцидент през септември на летището в Сиатъл. По време на спора помежду им, Хърд я хванала силно за ръката и започнала да я дърпа. Тася опитала да се отскубне и това довело до побой между двете екс гаджета. Това довело до оплакване от страна на интимната приятелка на актрисата и тя била арестувана по обвинение за нанасяне на средна телесна повреда, съобщава сп. Elle, цитирано от БГНЕС.

 

Междувременно поредната кино звезда се обяви в подкрепа на Джони Деп - актьорът Бенисио Дел Торо. "От това, което знам, момичето е създавало не малко проблеми, освен това изглежда и доста манипулативна. Има нещо странно в нея, но не съм запознат с детайлите по случая", заяви актьорът. По думите му той е видял Амбър и Джони през януари и актьорът е бил "много мил, грижовен и умен."

Водещи

Най-четени