Хю Грант вече е баща 02.11 | 10:54

Макар да се радва на момиченце, актьорът се е разделил с майката на детето

От Олга Андреева

Хю Грант е станал баща за първи път след краткотрайна връзка с китайската актриса Тинглан Хонг. Макар че информацията за раждането на бебето се появява сега, момиченцето е родено на 26 септември, съобщи в. Daily Mail.

Говорителят на звездата потвърди пред E! News, че Грант действително е станал горд баща на момиченце, макар че бременността не е била планирана и връзката с майката на детето е била краткотрайна. В момента обаче двамата са в приятелски отношения и Хю е решен да оказва всякаква подкрепа за бебето.

51-годишният актьор, известен от филми като "Четири сватби и едно погребение", "Нотинг хил" и "Дневниците на Бриджит Джоунс", излиза за кратко с 19 години по-младата Хонг в началото на тази година. По-късно тя беше хваната от фотографи в напреднала бременност, но едва сега стана ясно, че е била бременна с бебето на Грант, макар официално да не е оповестено името на майката. Актрисата е родила с цезарово сечение в Лондон.

По същото време, когато Грант се е сдобил с дете, бившата му дългогодишна партньорка, 46-годишната Елизабет Хърли, оповести годежа си с крикет легендата Шейн Уорн, след като по-рано тази година се разведе със съпруга си, индийския бизнесмен Арун Наяр.

Хю и Елизабет имаха връзка 13 години, преди да се разделят през 2000 г., пет години след като актьорът беше хванат да изневерява с холивудска проститутка.

Водещи

Най-четени