Хю Джакман не смята, че е преборил рака 13.05 | 19:40

Притеснява се от заболяването си

От Беатрис Николoва

Хю Джакман не смята, че е преборил рака не смята, вероятно занапред ще има още много ракови образувания по кожата си, след като хирурзи наскоро изрязаха тумор от носа му. 5-годишният австралийски актьор е в Пекин във връзка с промоцията на филма "Х-мен: Дни на отминалото бъдеще", в който се е снимал. Джакман, който изпълнява ролята на Лоугън/Върколака във филмовата поредица "Х-мен", носеше лепенка на носа си, след като бе опериран от базално-клетъчен карцином миналата седмица. Базално-клетъчният карцином е бавно развиваща се форма на кожен рак. Актьорът бе опериран от същото заболяване миналата година.

"Аз съм реалист - повече от сигурно е, че в бъдеще ще имам поне още едно раково образувание - поясни той. - Всъщност раковите образувания вероятно ще са повече от едно, но това не е нещо чак толкова необичайно за австралиец, който не ползва слънцезащитни кремове. Хубавото в случая е, че могат да се вземат мерки - човек трябва своевременно да мине медицински преглед."

"Х-мен:Дни на отминалото бъдеще" трябва да се появи по екраните в Китай и САЩ на 23 май. Освен Джакман, във филма са сеснимали също Дженифър Лорънс, Холи Бери и Патрик Стюарт. Това еседмият филм от поредицата за мутанта супергерой, която е събрала 2,3 милиарда долара приходи от прожекции в целия свят. Джакман участва във всеки от филмите от поредицата, първият от които излезе по екраните преди 14 години.

Водещи

Най-четени