Чарли Шийн ще е от полза в Хаити, смята Шон Пен 06.03 | 17:05

Актьорът от "Двама мъже и половина" иска да използва името си за добра кауза

От Деляна Петкова

Актьорът Шон Пен е доволен от решението на Чарли Шийн да се присъедини към мисията му в Хаити, защото "неговата енергия, интелигентност и страст" ще бъдат от полза, съобщи сайтът Contactmusic.

Както по целия свят, така и у нас, Шийн редовно присъства в светските хроники напоследък с опитите да пребори личните и професионалните си проблеми.

Наскоро актьорът разкри, че иска да използва името си за нещо добро и ще замине на хуманитарна мисия с Шон Пен. Очаква се Шийн да помогне в популяризирането на организацията Jp Haitian Relief. Тя бе създадена от Шон Пен миналата година след земетресението в Хаити, а актьорът е убеден, че колегата му ще бъде от голяма полза за проекта и за местните хора.

В изявление Пен казва: "Мисля, че неговата енергия, интелигентност и страст ще бъдат от полза, както на самия него, така и на всеки, засегнат от проблемите в Хаити. Чарли е публична личност, но е един от малкото, които не използват известността си за лични облаги. Много съм щастлив, че ще мога да покажа на моя приятел и колега живота в Хаити. Живот, изпълнен с нужди. Радвам се, че мога да го запозная и с екипа в Хаити, който се труди наистина усърдно. Ако реши да ни помогне, ще му се доверя."

 

Водещи