Чарлийз Терон даде специален съвет на 20-годишните 29.04 | 17:04

Русокосата актриса краси корицата на майското издание на W Magazine

От iNews.bg

Русокосата актриса Чарлийз Терон краси корицата на майското издание на W Magazine с провокативни снимки. Фотосесията за списанието е издържана в бунтарски стил, а сексапилът, който струи от нея, е очевиден.

На част от кадрите Чарлийз е облечена в кожен винтидж костюм, който е полуразкопчан, и провокира камерата със секси поглед и цигара в уста. Друг фотос разкрива дългите й и изящни крака, докато стои на задната седалка на автомобил.

Но извън задълженията й като актриса и ролята й на прелъстителка, Чарлийз е на първо място майка. Пред изданието тя споделя, че никога не си е позволявала да смесва професионалния с личния си живот.

"Не съм от актьорите, които в края на работния ден ще се приберат вкъщи и все още ще играят роля. Не внасям героите си у дома”.

През 2012 година актрисата с южноафрикански корени осинови момченце на име Джаксън. За това свое решение тя признава, че й се е отразило наистина добре: "Решението да стана майка на почти 40 години се оказа наистина добро за мен. Дава ми перпектива и визия за бъдещето.” А Шон Пен е човекът, който се появява в сърцето на красавицата след осиновяването на Джаксън.

Чарлийз даде и специален съвет на младите момичета, вижте го в Jenite.bg.

 

Водещи

Най-четени