Шеф на британското морско разузнаване ще е Хю Грант 12.08 | 07:21

Той ще участва в шпионски филм на Гай Ричи

От Лазар Тодоров

Хю Грант ще изпълни една от второстепенните роли във филма на Гай Ричи "Агенти от U.N.C.L.E.", съобщи Hollywood Reporter.

Лентата ще е римейк на едноименния шпионски телевизионен сериал, излъчван по телевизионния канал NBC от 1964 до 1968 година. В пълнометражната версия ще видим да играят същите герои, както и в сериала. Това са специалните агенти - руснакът Иля Курякин и американецът Наполеон Соло.

В разгара на Студената война те работят заедно в секретната разузнавателна организация "United Network Command for Law and Enforcement" (U.N.C.L.E.).

Първоначално Том Круз искаше да се превъплъти в образа на Соло. През май 2013 година обаче той се отказа от участие в проекта. По-късно за същата роля бе избран Хенри Кавил.

В образа на Курякин ще видим Арми Хамър. Хю Грант ще изпълни ролята на шеф на британското морско разузнаване. Главната женска роля в лентата Гай Ричи е поверил на Алиша Викандър, участвала във филма "Анна Каренина", допълва БТА.

Снимките на "Агенти от U.N.C.L.E." трябва да започнат през септември 2013 година. Засега не се посочва кога ще се появи лентата по кината.

Водещи

Най-четени