Ще видим ли Хю Грант в третата част на "Бриджит Джоунс" 05.02 | 09:54

Новините, че Грант няма да участва, били неверни

От Кремена Бедерева

Хю Грант ще участва в предстоящата трета част на романтичната комедия "Бриджит Джоунс". Това е било потвърдено от създателите на филма, въпреки че през 2009 г. се твърдеше точно обратното, съобщава Contactmusic.

Компанията за филмови продукции Working Title Films, която ще снима следващата част на хитовия филм, публикува изявление от името на Тим Беван, който казва, че "новините, че Хю Грант напусна Bridget Jones's Baby, са неверни." Той обяснява още, че заснимането на филма се бави, но той все пак ще види бял свят.

Третият филм от поредицата за живота на Бриджит ще се нарича Bridget Jones's Baby и, както подсказва заглавието, главното действие ще е около бебето, което ще се опитват да имат Бридижит, изиграна отново от Рене Зелуегър, с приятеля й Марк Дарси, в ролята на който ще влезе Колин Фърт, завръщайки се във филма.

Но изглежда, че Хю Грант не е особено радостен от този факт. "Мисля, че втората част на Бриджит Джоунс беше грешка, ако трябва да бъда честен с вас", той беше казал: "Сценарият не беше особено добър и аз отказвах да участват упорито", казва Грант.

 

Водещи

Най-четени