Щерката на Кърт Кобейн утешава дъщерята на Робин Уилямс 13.08 | 17:07

Самоубийството на бащите им роди ново приятелство

От Лазар Тодоров

Дъщерята на легендарния Кърт Кубейн - Франсис Бийн Кобейн, определено е преминала през много тежък период в живота си покрай смъртта на изпълнителя. Затова предложи подкрепата си Зелда Уйлямс в тежкият за нея момент.

21-годишната артистка и достойна наследница на баща си Кърт Кубейн бе само на 20 месеца, когато великият ѝ баща сложи край на живота си. Затова каза на дъщерята на самоубилия се в понеделник Робин Уилямс, че ще бъде винаги до нея, когато има нужда. Тя сподели, че ще и помогне "когато и където" поиска, информира британското издание Mirror.

Зелда, която изтри акаунта си в социалната мрежа Twitter, след като получи много туитове, изразяващи скръбта на хората за починалия ѝ баща, излезе със специална декларация. В нея пише, че "никога, никога няма да разбере действията му".

"Той беше обичан толкова дълбоко, но не намери сила в сърцето си да остане с нас, но аз намирам малка утеха, знаейки, че нашата скръб и загуба се споделя с милиони. Благодаря ви за това!", допълва Зелда.

Междувременно приятел на Уилямс от анонимните алкохолици разказа пред медиите, че го видял трезвен на сбирка на асоциацията само ден преди да се самоубие. Актьорът се освободил от зависимостта си още през 1982 година, но през 2003 г. отново се отдал на порока си, като това продължило 3 години.

Напоследък комикът се записал в програма за лечение на зависимости, за да се поддържа в трезво състояние. За съжаление изпаднал в дълбока депресия и се чувствал много отчужден, пише сайтът Contactmusic.

1361763

Зелда Уилямс

Най-четени