„Болшой Московский Цирк“ със спектакли в София, Пловдив и Русе 14.01 | 13:19

“OFU – ПРИЗЕМЯВАНЕТО” ще бъде представен за първи път през българската публика

От iNews.bg

След невероятния успех на високотехнологичните програми "Circus 2.0” и "UFO”, "Большой Московский Цирк” стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу спектакъл "OFU - ПРИЗЕМЯВАНЕТО ”, който ще бъде показан пред българска публика за първи път.

Премиерните представления в България са: 21 март Русе Арена "Монбат”, 24 март Пловдив "Колодрум”, 26 март София Арена "Армеец”.

Зрителите, които успяха да се сдобият с билет за невероятното шоу "UFO”, преди две години, още говорят за увлекателната история на човека, похитен от извънземни. Програмата "OFU - ПРИЗЕМЯВАНЕТО ” обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно, случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани сюжетни обрати, опасни приключения, каскади с коне и кучета, "агенти в черно” и едно изгубено извънземно.

Декорите на спектакъла надвишат очакванията и на най-разглезения зрител! Освен гигантска летяща чиния, на арената ще видите огромен лунапарк, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни!

Шоу спектакълът "OFU” ще остави трайна следа в съзнанието ви с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, , пищни костюми, авторска музика и много други изненади! Мащабната продукция превишава 100 души  - акробати , еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света -  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Основатели на "Болшой Московский Цирк" са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни  -  абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им превишава 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс , двамата са режисьори на  спектаклите  на "Болшой Московский Цирк".

Фен базата на "Большой Московский Цирк” е огромна - от световни рок легенди като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектакълите на трупата когато са във Франция!

"Большой Московский Цирк” няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи! Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място.  Учтиво се молят родителите/придружителите/ да носят копие на акта за раждане на детето.

Водещи

Най-четени