19 фрази, които могат да ви закопаят на първа среща 05.04 | 17:48

Хубаво е да си замълчите понякога

От iNews.bg

Макар напоследък да сме забравили какво всъщност е да ходиш на първи срещи, покрай всички технологии, с които буквално "въртим любов" в онлайн пространството, още се срещат хора, които всъщност излизат по заведения и не си гледат телефоните.

Неизбежно е, когато се срещаш с нов човек и искаш да оставиш хубаво впечатление, понякога да сгрешиш в изказване или да "изръсиш някоя глупост". И все пак не е напълно невъзможно това да бъде избегнато. Трябва само да се замисляме повече като говорим и да имаме едно на ум с някои фрази и теми.

Div.bg е подготвил един списък с фрази, които могат със сигурност да провалят една среща. Е, хубаво е да им хвърлите по едно око, за да знаете от кои думи да бягате, или кои да използвате (ако все пак решите, че искате първата среща да не доведе до втора).

1. Та... питам просто от любопитство кога за последно прави секс? Аз вчера, но всъщност не се брои, защото беше с бившата ми и не означава нищо за мен.

2. Кой номер обувки каза, че носиш? 38? Бившата ми приятелка носеше 42, краката й бяха направо огрооомни...

3. Колко време си даваш, да се омъжиш? Аз вече сериозно мисля по въпроса...

4. Хей, искаш ли да се запознаеш утре с мама? Разказах й всичко за теб. Тя много иска да се запознаете на живо. Вече й показах снимките ти във Facebook и й показах как да те следва в Twitter. Не видя ли, че ретуитнахме онази снимка от Варна?

Останалите фрази може да прочетете в Div.bg



Водещи

Най-четени